Hírek

Hazánkban eddig egyedülálló módon fogott össze az ittas vezetés visszaszorításáért az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK-OBB), a HEINEKEN Hungária és az Intim Torna Illegál zenekar. A veszélyes társadalmi jelenségről az ITI önálló számot írt és klipet forgatott. Az együttműködést nem csak a három szereplő összefogása teszi különlegessé, de az is, hogy a Készenléti Rendőrség rezesbandája is hallható a számban. A klip már megtekinthető a zenekar Facebook oldalán is.

Intim Torna Illegál a Budapest Parkban, vendég: Mongooz and the Magnet 2019. június 20.

Meghalt a király, éljen a Hipnotizőr király! - tavaszi turnéját zárja és azzal a lendülettel el is indítja a nyári fesztiválszezont a Budapest Parkban az Intim Torna Illegál.

Új dallal jelentkezik az aranylemezes Intim Torna Illegál

Lemezbemutató turnéja során január 19-én az Akvárium Nagyhallban tartja budapesti koncertjét az Intim Torna Illegál, melynek Élni jöttünk című, még tavasz legvégén megjelent lemeze pár napja bearanyozódott. Mindezt megünnepelendő vadonatúj fényekkel és egy vadonatúj dallal is érkeznek a rengeteg klasszikus sláger mellett. A fényeket még nem tudjuk megmutatni, de a Hibátlan című dal már meghallgatható.

Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. A december 6-ától látható BÚÉK című magyar filmvígjáték egyik fő betétdalát az Intim Torna Illegál írta: a Minden kedden című dalhoz filmpremier előtt most készült egy videoklip is.

"Örökbe fogadtam egy oroszlánt! Vagy ő fogadott engem örökbe?", teszi fel a kérdést Dorogi Péter, az Intim Torna Illegál frontembere-dalszövegírója. A tavaly egy kislemezzel jelentkezett zenekar május 25-én új konceptalbumot adott ki, amelyet Peti oroszlánokkal kapcsolatos élményei, látomásai is inspiráltak.