Hírek

Négy album, ötven dal, tizenegy kislemez, tíz videoklip, Ötszáz koncert, négyezer setlist, ötszáz pár dobverő, harmincezer ugrabugra! 2020-ban tíz éves az Intim Torna Illegál, így a zenekar úgy döntött, hogy felidézi a tíz év együttlét és barátság legszebb, örökké tartó pillanatait. A szülinapi koncert és zsúr az Akvárium Nagyhalljában kerül megrendezésre 2020. február 14-én, melyet országos turné követ, így a budapesti koncerttel együtt összesen tizenhárom állomáson találkozhatunk az ITI-vel.

A turné állomásai:

Február 14. - Intim Torna Illegál 10 / Akvárium Klub, vendég: Abigél
Február 15. - Intim Torna Illegál 10 / Sopron, Hangár Music Garden
Február 21. - Intim Torna Illegál 10 / Győr, Rómer Ház
Február 29. - Intim Torna Illegál 10 / Pécs, Pécsi Est
Március 6. Intim Torna Illegál 10 / Debrecen, Roncsbár
Március 13. - Intim Torna Illegál 10 / Miskolc, Helynekem
Március 14. - Intim Torna Illegál 10 / Székesfehérvár, Petőfi Kultúrtanszék
Március 20. - Intim Torna Illegál 10 / Gödöllő, Trafó Club
Március 21. - Intim Torna Illegál 10 / Kapuvár, Shop-Stop
Március 28. - Intim Torna Illegál 10 / Tatabánya, Roxxy Music
Április 17. - Intim Torna Illegál 10 / Szeged, Jate Klub
Április 30. - Intim Torna Illegál 10 / Szarvas, Zebra Club
Május 1. - Intim Torna Illegál 10 / Veszprém, Expresszó

Spotify: https://spoti.fi/2GTUhcd
YouTube:
https://bit.ly/2IszMFW
Instagram:
https://bit.ly/2BLSinq
Facebook:
https://bit.ly/2x69Eep

Szinte hagyomány, hogy karácsony előtt új dallal jelentkezik az Intim Torna Illegál. Idén sincs ez másképp: talán az utóbbi évek leginkább dallamtapadásos dalát írták meg Csillagtengeren címmel, melyhez -  a zenekar történetében először - animációs videoklipet készítettek.


A Csillagtengeren nem lehet ismeretlen a 2019-es őszi erdélyi turné közönségének, hiszen novemberben az ITI már élőben sikerrel tesztelte a számot.  - Volt egy jó akkordköröm, melyhez a harmadik napon leírtam a szöveget, leszaladtam a garázsba felvenni a demót, hogy ne felejtsem el, aztán elküldtem a fiúknak, hogy egy producerrel közösen hangszereljük. Már a próbákon részt vett Dexter, a producerünk mint külső fül,  de még a felvétel előtt  az erdélyi turnén játszani kezdtük a dalt, amit azonnal énekelni kezdtek! Majd a turné után kilenc nappal rögzítettük a Supersize stúdióban. Jó volt a kémia - mesél a Csillagtengeren születéséről Dorogi Péter, az ITI gitáros-énekese. - Eredetileg Csak ő meg én volt a demó címe, de a Csillagtengeren jobban kifejezi az  érzelmek szürrealitását, mely a szövegben szemben áll a józan paraszti ésszel.

A dalhoz az ismert énekes-dalszerző-grafikus Barkóczi Noémi készített megkapó hangulatú animációs videót, mely 2019. december 17-étől látható.


Intim Torna Illegál: Csillagtengeren

Négy album, ötven dal, tizenegy kislemez, tíz videoklip, Ötszáz koncert, négyezer setlist, ötszáz pár dobverő, harmincezer ugrabugra! 2020-ban tíz éves az Intim Torna Illegál, így a zenekar úgy döntött, hogy felidézi a tíz év együttlét és barátság legszebb, örökké tartó pillanatait. A szülinapi koncert és zsúr az Akvárium Nagyhalljában kerül megrendezésre 2020. február 14-én.

Early bird: 2490 Ft - SOLD OUT
Kedvezményes elővétel: 2990 Ft
Normál, helyszíni jegy: 3490 Ft
VIP jegy: 5990 Ft - SOLD OUT

Kapunyitás: 19.00
Vendég: Abigél

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/2550658085020623/

Intim Torna Illegal 2019 osz 2Erdélyi miniturnéra indul novemberben az Intim Torna Illegál. A jövőre, 2020-ban 10 éves születésnapját ünneplő zenekar nyári nagy sikerű fesztiválfellépései - VIBE, Tusványos 30. - után  tér vissza november 13-14-15-16-án.

A három éve megújult zenekar az elmúlt időszakban rengeteg koncertet adott, 2018-ban egy egységes albummal jelentkezett Élni jöttünk címmel, mely fizikai formátumban aranylemez lett. A zenekar mindezt megünnepelendő 2019 elején vadonatúj fényekkel és a Hibátlan című dallal is megajándékozta rajongóit, majd tavasszal példa nélküli módon számot írt és klipet készített az ittas vezetés ellen. A Feltöltve című dalban közreműködött a Készenléti Rendőrség rézfúvós zenekara is, amely fellépett az ITI nagy sikerű június 20-i koncertjén is a Budapest Parkban.

Az igen sűrű fesztiválidőszak után az Intim Torna Illegál ősszel erdélyi miniturnéra indul, hogy aztán kisebb szünetet tartson születésnapi koncertje előtt. - Régi vágyunk volt visszatérni az erdélyi klubszíntérre, most végre összehoztuk és reméljük, a vágy a közönség részéről is kölcsönös - mondja Dorogi Péter, a zenekar énekes-gitárosa.

 A miniturné állomásai:
november 13. Kolozsvár, /FORM SPACE
november 14. Marosvásárhely, Jazz&Blues
november 15. Csíkszereda, GRUND
november 16. Nagyvárad, Moszkva Kávézó

 

Jegyek elővételben már kaphatók.

IMG 6460Hazánkban eddig egyedülálló módon fogott össze az ittas vezetés visszaszorításáért az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK-OBB), a HEINEKEN Hungária és az Intim Torna Illegál zenekar. A veszélyes társadalmi jelenségről az ITI önálló számot írt és klipet forgatott. Az együttműködést nem csak a három szereplő összefogása teszi különlegessé, de az is, hogy a Készenléti Rendőrség rézfúvós zenekara is hallható a számban. A klip már megtekinthető a zenekar Facebook oldalán is.

Intim Torna Illegál a Budapest Parkban, vendég: Mongooz and the Magnet 2019. június 20.

ITI 2019 press Olah Attila IMG 6649Meghalt a király, éljen a Hipnotizőr király! - tavaszi turnéját zárja és azzal a lendülettel el is indítja a nyári fesztiválszezont a Budapest Parkban az Intim Torna Illegál.

Új dallal jelentkezik az aranylemezes Intim Torna Illegál

Intim Torna Illegál press photo1 Kabarcz Zsófi 2018Lemezbemutató turnéja során január 19-én az Akvárium Nagyhallban tartja budapesti koncertjét az Intim Torna Illegál, melynek Élni jöttünk című, még tavasz legvégén megjelent lemeze pár napja bearanyozódott. Mindezt megünnepelendő vadonatúj fényekkel és egy vadonatúj dallal is érkeznek a rengeteg klasszikus sláger mellett. A fényeket még nem tudjuk megmutatni, de a Hibátlan című dal már meghallgatható.

ITI Minden kedden werk 1 Zsoldos DávidSzilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. A december 6-ától látható BÚÉK című magyar filmvígjáték egyik fő betétdalát az Intim Torna Illegál írta: a Minden kedden című dalhoz filmpremier előtt most készült egy videoklip is.

élni.jöttünk cover cmyk 001 front back 2"Örökbe fogadtam egy oroszlánt! Vagy ő fogadott engem örökbe?", teszi fel a kérdést Dorogi Péter, az Intim Torna Illegál frontembere-dalszövegírója. A tavaly egy kislemezzel jelentkezett zenekar május 25-én új konceptalbumot adott ki, amelyet Peti oroszlánokkal kapcsolatos élményei, látomásai is inspiráltak.