Hírek

Szinte hagyomány, hogy karácsony előtt új dallal jelentkezik az Intim Torna Illegál. Idén sincs ez másképp: talán az utóbbi évek leginkább dallamtapadásos dalát írták meg Csillagtengeren címmel, melyhez -  a zenekar történetében először - animációs videoklipet készítettek.


A Csillagtengeren nem lehet ismeretlen a 2019-es őszi erdélyi turné közönségének, hiszen novemberben az ITI már élőben sikerrel tesztelte a számot.  - Volt egy jó akkordköröm, melyhez a harmadik napon leírtam a szöveget, leszaladtam a garázsba felvenni a demót, hogy ne felejtsem el, aztán elküldtem a fiúknak, hogy egy producerrel közösen hangszereljük. Már a próbákon részt vett Dexter, a producerünk mint külső fül,  de még a felvétel előtt  az erdélyi turnén játszani kezdtük a dalt, amit azonnal énekelni kezdtek! Majd a turné után kilenc nappal rögzítettük a Supersize stúdióban. Jó volt a kémia - mesél a Csillagtengeren születéséről Dorogi Péter, az ITI gitáros-énekese. - Eredetileg Csak ő meg én volt a demó címe, de a Csillagtengeren jobban kifejezi az  érzelmek szürrealitását, mely a szövegben szemben áll a józan paraszti ésszel.

A dalhoz az ismert énekes-dalszerző-grafikus Barkóczi Noémi készített megkapó hangulatú animációs videót, mely 2019. december 17-étől látható.


Intim Torna Illegál: Csillagtengeren

Négy album, ötven dal, tizenegy kislemez, tíz videoklip, Ötszáz koncert, négyezer setlist, ötszáz pár dobverő, harmincezer ugrabugra! 2020-ban tíz éves az Intim Torna Illegál, így a zenekar úgy döntött, hogy felidézi a tíz év együttlét és barátság legszebb, örökké tartó pillanatait. A szülinapi koncert és zsúr az Akvárium Nagyhalljában kerül megrendezésre 2020. február 14-én.

Early bird: 2490 Ft - SOLD OUT
Kedvezményes elővétel: 2990 Ft
Normál, helyszíni jegy: 3490 Ft
VIP jegy: 5990 Ft - SOLD OUT

Kapunyitás: 19.00
Vendég: Abigél

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/2550658085020623/