Hírek

ITI 2019 press Olah Attila IMG 6649Meghalt a király, éljen a Hipnotizőr király! - tavaszi turnéját zárja és azzal a lendülettel el is indítja a nyári fesztiválszezont a Budapest Parkban az Intim Torna Illegál.

Az ITI kiadott egy lemezt Élni jöttünk címmel, nagy sikerrel járta vele körbe az országot, amely közben bearanyozódott, a Minden kedden című dal a BÚÉK című film betétdalaként látható, míg a Hibátlan című új utolsó kislemezdal pedig igazi rádiósláger. Észbontó, nem?

- A Budapest Parkban tartott koncertjeink mindig különleges eseménynek számítanak az életünkben - mondja Dorogi Péter, a zenekar frontembere -, idén pedig olyan izgalmakkal szeretnék fokozni a hangulatot, ami még a Park fennállása során sem történt meg, sőt nagy eséllyel még mi is meglepődünk, a rézangyalát!

Hogy Peti miért rejtélyeskedik, hamarosan kiderül: az egészen biztos, hogy a június 20-i buli nem ész-, hanem egyszerűen rézbontó lesz, ahol a rengeteg klasszikus és új sláger jó néhány meglepő tálalásban szólal majd meg.

Az Intim Torna Illegál megalakulása óta hazánk egyik kedvenc koncertzenekara, a klub- és fesztiválélet egyik legenergikusabb produkciója, amely mély gondolatokat tálal fülbemászó slágerekbe csomagolva, melyekből a Vágjál lyukat a kádba egyenesen szlogen lett, de a Mennyország kapuján át a Köszönöm szépen-ig vagy az idei Feltettem a polcra a szívemet-ig számos dal megjárta a rádiós slágerlisták tetejét. Képviselték már Magyarországot Európa legrangosabb showcase-eseményén, a Eurosonic fesztiválon. A jövőre tizedik szülinapját ünneplő zenekar tavaly albummal jelentkezett Élni jöttünk címmel, mely idén januárban bearanyozódott.

Élni jöttünk album

YouTube: https://bit.ly/2xeM5Ae
Spotify: https://spoti.fi/2xhEQaK

Az estet a Mongooz and the Magnet nyitja.

https://www.facebook.com/events/2009803722660282/
Online jegyértékesítés:https://www.budapestpark.hu/events/intim-torna-illegal-20190620