Hírek

Intim Torna Illegal 2019 osz 2Erdélyi miniturnéra indul novemberben az Intim Torna Illegál. A jövőre, 2020-ban 10 éves születésnapját ünneplő zenekar nyári nagy sikerű fesztiválfellépései - VIBE, Tusványos 30. - után  tér vissza november 13-14-15-16-án.

A három éve megújult zenekar az elmúlt időszakban rengeteg koncertet adott, 2018-ban egy egységes albummal jelentkezett Élni jöttünk címmel, mely fizikai formátumban aranylemez lett. A zenekar mindezt megünnepelendő 2019 elején vadonatúj fényekkel és a Hibátlan című dallal is megajándékozta rajongóit, majd tavasszal példa nélküli módon számot írt és klipet készített az ittas vezetés ellen. A Feltöltve című dalban közreműködött a Készenléti Rendőrség rézfúvós zenekara is, amely fellépett az ITI nagy sikerű június 20-i koncertjén is a Budapest Parkban.

Az igen sűrű fesztiválidőszak után az Intim Torna Illegál ősszel erdélyi miniturnéra indul, hogy aztán kisebb szünetet tartson születésnapi koncertje előtt. - Régi vágyunk volt visszatérni az erdélyi klubszíntérre, most végre összehoztuk és reméljük, a vágy a közönség részéről is kölcsönös - mondja Dorogi Péter, a zenekar énekes-gitárosa.

 A miniturné állomásai:
november 13. Kolozsvár, /FORM SPACE
november 14. Marosvásárhely, Jazz&Blues
november 15. Csíkszereda, GRUND
november 16. Nagyvárad, Moszkva Kávézó

 

Jegyek elővételben már kaphatók.